Over ons....

HR Telecom is een gespecialiseerde en onafhankelijke dienstverlener op het gebied van telecommunicatie met een uitgebreid assortiment aan producten en diensten.

Het leveringsprogramma omvat alles op het gebied van bedrijfstelefooncentrales, draadloze Dect systemen, mobiele telefoons, mobiel data verkeer, porto-en mobilofoons, personen oproepsystemen en Call management. Met een eigen technische dienst en buitendienst monteurs zijn er korte communicatie lijnen waardoor er optimale service kan worden gegarandeerd. HR Telecom adviseurs zijn tot in detail op de hoogte van de technische mogelijkheden en leggen de nadruk op persoonlijk advies. Zij inventariseren de wensen en behoeften, en kunnen uitstekend uitleggen welke mogelijkheden er zijn om optimaal bereikbaar te blijven. Onze klanten zijn veelal ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf.

De diensten welke aangeboden worden zijn het installeren en inbouwen van geleverde apparatuur en het onderhouden van gsm contracten, Voip koppelingen en adviseren over diverse communicatie apparatuur. De monteurs zijn gespecialiseerd in het installeren van bedrijfstelefooncentrales, routers, het aanleggen van de bijbehorende bekabeling, afmontage werkplekken en testen. HR Telecom staat voor deskundigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Ze werken onder regie of als onderaannemer met een vaste kern van medewerkers.

Meer Diensten...

HR Telecom is een gecertificeerd inbouwcentrum voor carkits, mobilofoons, boardcomputers en navigatiessystemen. Handsfree bellen, zorgvuldige en nauwkeurige kilometerregistratie en het begeleiden naar uw bestemming zorgen voor veel comfort en gemak onderweg.

Voor zakelijk GSM gebruik zijn er vele verschillende constructies mogelijk. Wij houden de nieuwste ontwikkelingen hiervan voor u bij.

Voor het verwerken van het drukke telefoonverkeer bent u bij ons op het juiste adres. Wij hebben altijd een passende oplossing met vele extra's. Het installeren en programmeren van telefooncentrales is specialistisch werk wat wij graag voor u doen.

Voor reparaties aan u GSM toestel, portofoon, mobilofoon, alarmontvanger, fax en carkit kunt u ook bij ons terecht. Bij een klein defect lossen we het probleem direct op, door het leveren van deze service heeft u snel uw toestel weer terug.
maandag t/m vrijdag
8.30 uur tot 17.00 uur
HR Telecom, Celsiusstraat 30
1704 RW Heerhugowaard
Tel 072 5746626 /  Fax 072 5746622
http://www.hrtelecom.nl
info@hrtelecom.nl
ABN AMRO 60.78.33.904
Bic ABNANL2A
IBAN NL37ABNA0607833904
k.v.k. 37076581
BTW/VAT NL805298307B01
Download Algemene Folder
English
Copyright HR Telecom | Algemene voorwaarden